header nineli8 

ellinika_proionta2.png

 

 

Οδηγίες χρήσης:
Ψήνουμε σε φούρνο 150-160 °C για 1 - 1.30 ώρα περίπου. Όταν ροδοκοκκινίσει το βγάζουμε από το φούρνο και ρίχνουμε το σιρόπι που συνοδεύει τη συσκευασία. 

 

Συστατικά:

Καρύδι, κανέλα, γαρίφαλο, ζάχαρη, φρυγανιά, φρέσκο βούτυρο. Φύλλο κανταΐφι: αλεύρι πολυτελείας, αλάτι, άμυλο, λεκιθίνη.

 

Συντήρηση:
Το προϊόν διατηρείται στην κατάψυξη -18 ° C μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη
συσκευασία.

Μπακλαβάς

 

Μπακλαβάς

 

Τιμή συσκευασίας: 
 

Μπακλαβάς

 Η συσκευασία έχει βάρος περίπου 500 gr.και το σιρόπι 1.000 gr.