header nineli8 

ellinika_proionta2.png

 

 

Οδηγίες χρήσης:

Αφήνουμε για λίγο να ξεπαγώσει σε φυσιολογική θερμοκρασία δωματίου. Ψήνουμε σε φούρνο

στους 170°C για περίπου 25-30' και όταν τα βγάλουμε αν θέλουμε ρίχνουμε άχνη ζάχαρη και κανέλα.

 

Συστατικά:

Φρέσκα μήλα, ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, κανέλα. Για τη σφολιάτα χρησιμοποιήθηκαν: αλεύρι, αλάτι, φυτικό βούτυρο, νερό.

 

Συντήρηση:
Το προϊόν διατηρείται στην κατάψυξη -18 ° C μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.

Μηλόπιτα

 

Μηλόπιτα

 

Τιμή συσκευασίας: 
 

Μηλόπιτα

 Η συσκευασία έχει βάρος περίπου 980 gr.