header nineli8 

ellinika_proionta2.png

 

 

Οδηγίες χρήσης:
Ψήνουμε σε φούρνο στους 170 °C για περίπου 1 ώρα.

 

Συστατικά:

Κασέρι, μπεσαμέλ, αυγά, πιπέρι. Για τη σφολιάτα χρησιμοποιήθηκαν: αλεύρι, αλάτι, φυτικό βούτυρο.

 

Συντήρηση:
Το προϊόν διατηρείται στην κατάψυξη -18 ° C μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.

Κασερόπιτα

 

Κασερόπιτα

 

Τιμή συσκευασίας: 
 

Κασερόπιτα

 Η συσκευασία έχει βάρος περίπου 950 gr.