header nineli8 

ellinika_proionta2.png

 

 

Οδηγίες χρήσης:
Ψήνουμε σε φούρνο στους 170 °C για περίπου 1 ώρα.

 

Συστατικά:

Φρέσκος μοσχαρίσιος κιμάς, τυρί γκούντα, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, γαλέτα,

κρεμμύδι και μπαχαρικά. Για τη σφολιάτα χρησιμοποιήθηκαν: αλεύρι, αλάτι, φυτικό βούτυρο.

 

Συντήρηση:
Το προϊόν διατηρείται στην κατάψυξη -18 ° C μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.

Κιμαδόπιτα

 

Κιμαδόπιτα

 

Τιμή συσκευασίας: 
 

Κιμαδόπιτα

 Η συσκευασία έχει βάρος περίπου 980 gr.